Open Haarden Galerij – afgekort OHG – bestaat meer dan 40 jaar. De familie Bax zat bij de oprichting van OHG al meerdere generaties in de sector van kachels en stoven. Jan Bax, de vader van huidig zaakvoerder Bert Bax, stapte in de jaren ’80 in OHG en bouwde het bedrijf verder uit.

Moderne showroom

Huidig zaakvoerder Bert Bax groeide als het ware op tussen de stoven. Al vanaf zijn twaalf jaar plaatste hij mee kachels. Samen met zijn rechterhand Karin verhuisde hij Open Haarden Galerij naar Westmalle waar klanten inspiratie kunnen opdoen in een moderne showroom met tal van demonstratieopstellingen.

Moderne trends en ontwikkelingen

Open Haarden Galerij specialiseerde zich aanvankelijk uitsluitend in openhaarden, kachels en de traditioneel gemetste Vlaamse sierschouwen of sierschouwen in natuursteen. Later breidden de mogelijkheden uit naar inbouwhaarden en gashaarden met een moderne en strakke wandomkasting. Wij evolueren steeds mee met de moderne trends en ontwikkelingen.
Met Laxevaags hebben we een eigen kachelmerk.

Vakmanschap

Nog steeds vormen traditioneel vakmanschap en een enorme technische expertise de belangrijkste troeven van Open Haarden Galerij. Zo beschikken wij over een eigen schrijnwerkerij, steenkapperij en een plaatsings- en hersteldienst. Voor de kachels en de haardtoestellen, waaronder veel hout- en gashaarden, werken wij uitsluitend samen met kwaliteitsmerken.

Elk project – of het nu om een moderne gashaard of een traditionele sierschouw gaat – is maatwerk. Onze creatieve ontwerpen worden in 3D uitgewerkt op basis van uw ideeën, dromen, foto’s of schetsen.

Jobs

Momenteel zijn wij op zoek naar een arbeider voor het plaatsen van sierschouwen, rookkanalen en haarden. Dit in zowel ruwbouwprojecten als in reeds afgewerkte woningen. U zorgt mede voor het realiseren van het droomproject van onze klant.

Openhaardengalerij Top Grey
Nieuwe Winkel Ohg

Op zoek naar een vakman die je kachel komt plaatsen?

Kom langs in onze showroom